Τα δεδομένα δείχνουν ότι χαραμίζεις τη ζωή σου. Και τώρα τι;

Με το μέσο όρο διάρκειας της ανθρώπινης ζωής στις 25.915 μέρες, η Reebok αποφάσισε να προκαλέσει τους fans και όσους την ακολουθούν να τιμήσουν το σώμα τους, ζώντας κάθε μέρα στο μέγιστο με μια νέα καμπάνια που ονομάζεται … “25.915 ημέρες”.

Ως εταιρεία που πιστεύει ότι το σώμα και o χρόνος & κόπος που του αφιερώνει κανείς είναι καλοδεχούμενα δώρα, η Reebok εμπνέει κι άλλους να χρησιμοποιήσουν τις ημέρες που τους απομένουν για να κάνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους καλύτερους.

Η δράση αυτή ακολουθεί την φιλοσοφία της καμπάνιας της εταιρείας για το 2015, ”Be More Human”.
Όταν όμως απομένει λίγος χρόνος ζωής, αυτομάτως τίθεται η ερώτηση, τι έχουμε κάνει μέχρι αυτήν τη στιγμή;
Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

Από τις 25.915 ημέρες του στη γη, ένας μέσος άνθρωπος περνάει τις 180 ημέρες αθλούμενος.

«Νιώσαμε την υποχρέωση να καταδείξουμε την απόκλιση μεταξύ αυτού που πολλές φορές επιθυμούμε να πετύχουμε και το τι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε για αυτό», λέει ο Yan Martin, Vice President οf Brand Management στη Reebok.

Εάν αυτή η στατιστική σε εκπλήσσει, τα άλλα αποτελέσματα από μια παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Censuswide σε εννέα χώρες θα σε σοκάρουν.

Ενώ περνάμε 180 ημέρες αθλούμενοι, ασχολούμαστε 59 φορές περισσότερο με την τεχνολογία. Όμως, το ότι περνάμε 10.625 ημέρες με ένα gadget, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνουμε το χρόνο μας.

reebok-26k-stat3

Κατά μέσο όρο, ένα άτομο θα σκαρφαλώσει μια απόσταση ίση με το όρος Έβερεστ περίπου 45 φορές στις 25.915 ημέρες του πάνω στη γη, και θα τρέξει την περίμετρο της γης σχεδόν δύο φορές (συγκεκριμένα 1,9 φορές).
«Τρέξε έναν ακόμη γύρο, ανέβα λίγα ακόμη σκαλοπάτια – αυτό μπορεί να σημαίνει έναν ακόμη γύρο της γης μέχρι να περάσουν οι 25.915 ημέρες», λέει ο Martin, ένας ενθουσιώδης αθλητής του CrossFit και μαραθωνοδρόμος.

reebok-26k-stat2
Για όσους θέλουν να προσθέσουν ένα στοιχείο ανταγωνισμού όταν τιμούν τις ημέρες που τους απέμειναν στη γη, η έρευνα αποκάλυψε αρκετές διαφορές ανάμεσα στις χώρες, ως προς το πώς περνούν αυτές τις 25.915 ημέρες τους.

Για παράδειγμα, οι Αμερικανοί είναι πιο περιπετειώδεις και δοκιμάζουν κάτι καινούριο, κατά μέσο όρο επτά φορές το μήνα. Οι Μεξικάνοι είναι οι πλέον περήφανοι για τα σώματά τους, ενώ οι Ρώσοι κοιμούνται περισσότερο, κατά μέσο όρο 7 ώρες και 5 λεπτά κάθε βράδυ.

Είτε περνάς το χρόνο σου ξεπερνώντας εμπόδια μέσα σε λάσπες, είτε καταρρίπτοντας προσωπικά ρεκόρ, είτε κάνοντας προπόνηση σαν πολεμιστής, ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Η Reebok σε καλεί να τιμήσεις τις 25.915 ημέρες σου, πιέζωντας τον εαυτό σου μέσω του fitness και της άσκησης.

Η νέα καμπάνια με τίτλο “25.915 Days” συνεχίζει τον διάλογο που ξεκίνησε η Reebok με το “Freak Show”, το μανιφέστο του “Be More Human”, για το πώς και γιατί το fitness μάς κάνει καλύτερους ανθρώπους. Στη Reebok, ξέρουμε ότι οι άνθρωποι δεν ξεπερνούν τα όριά τους μέσω του fitness μόνο για να είναι πιο fit – το κάνουν για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο τιμάς εσύ τις ημέρες σου στη γη; Ανέβασε μια φωτογραφία με το @ReebokGreece και hashtag #honoryourdays.