Στα παρασκήνια με τους Fittest on Earth

Το νεότερο και πιο κορυφαίο παπούτσι για αθλητές CrossFit είναι γεγονός και οι “Fittest Man on Earth” και “Fittest Woman on Earth” δείχνουν στους CrossFitters από όλο τον κόσμο ότι έχουν τη δύναμη για ακόμη περισσότερα με το νέο Nano 6.0.

Πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του πιο επαναστατικού παπουτσιού CrossFit, μπήκαμε στα παρασκήνια με την Katrin Davidsdottir και τον Ben Smith καθώς θέτουν τα νέα Nano στη δοκιμασία μιας πολύ δύσκολης προπόνησης WOD.

 

ReebokNano6.0_Katrin_KettleBell_0307

 

«Κάθε χρόνο περιμένω με αγωνία να δω ποια καινοτομία θα φέρει η Reebok στα παπούτσια Nano και πώς θα υποστηρίξει τις επιδόσεις μου στα Games», λέει η Davidsdottir.

Και αυτό το μοντέλο του διάσημου CrossFit franchise δεν απογοητεύει. Το Nano 6.0 προσφέρει πιο φυσική σταθερότητα και έλεγχο από τις προηγούμενες εκδόσεις και διαθέτει ένα νέο ελαστικό ύφασμα Kevlar® για εξαιρετική ανθεκτικότητα.

 

ADKatrin-small

 

Όμως οι εικόνες της Davidsdottir και του Smith περιτριγυρισμένων από δυναμικά λόγια έχουν βαθύτερη σημασία.

Για αθλητές όπως οι Smith και Davidsdottir, ο εξοπλισμός (ακόμη και τα παπούτσια!) πρέπει να αντέχει χιλιάδες εξοντωτικές προπονήσεις στην αναζήτηση τους για συνεχή βελτίωση.

 

Screen Shot 2016-06-30 at 8.48.48 AM

 

«Κανείς που κατάφερε κάτι σπουδαίο δεν κοίταξε ποτέ πίσω και είπε ήταν εύκολο», είπε πρόσφατα ο Smith στους fans του στο διαδίκτυο. «Η δύναμη αναπτύσσεται με την επιμονή.»

 

ReebokNano6.0_Ben_Jerk_0155

 

Και είτε πρόκειται για φωτογράφιση για το νέο Nano 6.0 είτε για το πόντιουμ στους αγώνες, η Reebok σε βοηθάει δυναμικά και εξατομικευμένα.