Το μοναδικό στυλ της Teyana Taylor δεν περνάει απαρατήρητο

 
Για να ξεχωρίζεις πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Δεν πρέπει να σε απασχολεί τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Εσύ κάνε αυτό που θέλεις, με τον δικό σου τρόπο. Τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, η Teyana Taylor έχει κατακτήσει νέα επίπεδα στυλ χάρη στις τολμηρές της επιλογές.

«Για να κάνεις τολμηρές στυλιστικές επιλογές πρέπει να μην φοβάσαι και να αναζητάς πάντα διαφορετικούς συνδυασμούς για τα ρούχα και τα παπούτσια σου, συνδυασμούς που κανονικά δεν θα ήταν η πρώτη σου επιλογή». μας λέει.
 

 
Η Teyana είναι το πρόσωπο των Workout Plus στη νέα, παγκόσμια καμπάνια της Reebok “Always Classic” καθώς η ξεχωριστή προσωπικότητα της ταιριάζει ιδανικά στην κληρονομιά και τις αξίες της Reebok. Η “Always Classic” καμπάνια συγκεντρώνει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, καλλιτεχνών και influencers που είναι απλά ο εαυτός τους σε ό,τι και αν κάνουν. Ξεχωριστή θέση στην καμπάνια έχουν κλασικά παπούτσια όπως τα Workout Plus, ιδανικά για αυτούς που ξεπερνούν τα όριά τους και δεν προσδιορίζονται από ταμπέλες.

Τα Workout Plus και η Taylor είναι το τέλειο match! Έχουν μοναδικό στυλ, είναι classic με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο και δεν ακολουθούν καμία τάση της μόδας· αντίθετα τις δημιουργούν. Η Taylor δεν φοβάται να κάνει τολμηρές επιλογές με το στυλ της και αυτό είναι που την κάνει Classic. «Classic σημαίνει τόλμη. Απλά φοράω αυτά που θέλω, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν απόλυτα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

 
Είναι σημαντικό για την Taylor να αισθάνεται ότι η φωνή της μπορεί να ακουστεί. Είναι αληθινή, λέει αυτό ακριβώς που σκέφτεται και παρακινεί τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Νομίζω ότι όλοι γίνονται σιγά-σιγά λίγο πιο γενναίοι, είναι ο εαυτός τους λίγο περισσότερο. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να μην ακολουθούν τη μάζα και μ’ αρέσει γιατί έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Το ένστικτό μου είναι αυτό που με οδηγεί», σημειώνει.
 

 
Έχουμε για σένα μερικές από τις πιο classic στιγμές της Teyana! Μπορείς να τις κατεβάσεις και να τις μοιραστείς! Έτσι θα έχεις πάντα μαζί σου τη θετική της ενέργεια!
 

Όταν είσαι έτοιμος για την καινούρια σου
χορευτική φιγούρα αλλά παθαίνεις κράμπα…


 

Όταν κάποιος σου λέει πόσο του
αρέσουν τα καινούρια σου Reebok…


 

Όταν ο DJ βάζει το
αγαπημένο σου τραγούδι…


 

Όταν ανακαλύπτεις ότι έχεις
meeting στις 09.00 το πρωί…


 

Όταν πας στο γήπεδο για να δεις
την αγαπημένη σου ομάδα…

 

Τι σημαίνει «κλασικό» για εσένα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!