Crafted By Fitness – Μια προπόνηση Ολυμπιακών προδιαγραφών!

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη σειρά Crafted By Fitness της Reebok, ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα κάθε αθλούμενου και να τον στηρίζει στις πιο έντονες προπονήσεις του. Βασισμένη σε μελέτες που έχουν γίνει σε σώματα αθλητών και στη δική μας εμπειρία πάνω στο fitness, η σειρά Crafted By Fitness έχει έρθει να υποστηρίξει κάθε αθλητή στην εκτέλεση απαιτητικών ασκήσεων και δύσκολων κινήσεων.

Για να τη δοκιμάσουμε σε real life συνθήκες και να δούμε πώς ανταποκρίνεται στα σώματα των αθλητών, ζητήσαμε τη βοήθεια των καλύτερων. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση φόρεσαν τα Reebok Epic Short και Reebok Lux Tight αντίστοιχα, αποφασισμένοι να τα τεστάρουν σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Τους συναντήσαμε ένα πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητηρίου του Αγίου Κοσμά, λίγο πριν ξεκινήσουν τις ασκήσεις τους.

Συλλογή Crafted By Fitness: Check.
Λευτέρης και Βασιλική: Check.
Πάθος για να ξεπεράσουν τα όριά τους: Check.

Φύγαμε για προπόνηση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε το πρόγραμμά του με μια σειρά ασκήσεων στήριξης σε δυο δοκούς. Το Epic Short που δοκίμασε έχει επανασχεδιασμένο λάστιχο μέσης, για σίγουρη και σταθερή εφαρμογή, ανεξάρτητα από το είδος των ασκήσεων που θα κάνει. Το ελαστικό υλικό τεσσάρων σημείων του Epic Shorts και τα ανοίγματα στο πλάι τον βοήθησαν σε αυτό που χρειάζεται περισσότερο: απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να φέρει εις πέρας αυτήν απαιτητική άσκηση ισορροπίας. Η στήριξη σε δύο δοκούς δεν είναι παιχνίδι, γι’ αυτό και ο Λευτέρης χρειάζεται δύναμη, αυτοσυγκέντρωση και άνεση, για να καταφέρει σωστά την εκτέλεσή της.

Μετά τις δοκούς, σειρά στην προπόνηση πήρε η Standing Russian Twist – μια άσκηση για την ενδυνάμωση του κορμού, η οποία θα βοηθήσει τον Λευτέρη να έχει ισορροπία και αντοχή στους κρίκους. Κρατώντας μια βαριά μπάλα, ξεκίνησε την εκτέλεση, με περιστροφικές κινήσεις γύρω από τον άξονά του, δυναμώνοντας τον κορμό και τους κοιλιακούς μυς του..
Ο ιδρώτας και η υγρασία που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης, απομακρύνονται χάρη στην τεχνολογία Speedwick του Reebok Epic Short, επιτρέποντας στον αθλητή να δώσει όλη του την προσοχή σε αυτό που μετράει περισσότερο: τις σωστές κινήσεις, τη σωστή εκτέλεση.

Η τελευταία άσκηση βρίσκει τον Λευτέρη στο χώρο που δικαιωματικά θεωρείται το δικό του territory: στους κρίκους. Το Reebok Epic Short είναι φτιαγμένο για κάθε κίνησή του, καθώς τον διευκολύνει, από πλευράς σταθερότητας κι ελευθερίας, σε κάθε δύσκολη άσκηση, για όσο διάστημα βρίσκεται στον αέρα!

Σειρά της Βασιλικής τώρα. Το Reebok Lux Tight βρήκε την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα της. Παίρνοντας δυο βαθιές ανάσες, ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την προπόνησή της. Και δεν φοβήθηκε ούτε δευτερόλεπτο τα δύσκολα. Έτρεξε προς τη δοκό ισορροπίας και πήρε «θέση μάχης». Για αρχή, ένα grand jete – με απίστευτη άνεση και ευλυγισία βρέθηκε στην άλλη πλευρά της δοκού. Το επανασχεδιασμένο, πιο φαρδύ και ραμμένο σε γωνία, λάστιχο μέσης του Reebok Lux Tight, για σίγουρη εφαρμογή και ανώτερη φόρμα, της έδωσε την απαραίτητη άνεση για να εκτελέσει την κίνηση.


 

Η Βασιλική συνεχίζει την προπόνησή της με ακόμα μια δύσκολη και απαιτητική άσκηση. Το grand jete διαδέχθηκε μια χειροκυβίστηση, μια περίπλοκη εναέρια άσκηση, που απαιτεί ισορροπία, ευλυγισία και αυτοσυγκέντρωση. Με την τεχνολογία του Lux Tight στο ύψος των αστραγάλων, ήταν σίγουρη ότι το κολάν της δεν θα «ανέβαινε» στο πόδι της, καθώς θα εκτελούσε την κίνηση. Η φαρδιά πλαϊνή ραφή του είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει εφαρμογή που δεν γλιστράει στο πόδι.

Όσο σημαντική είναι η άνεση κινήσεων για τον Λευτέρη, άλλο τόσο είναι και για τη Βασιλική. Το Lux Tight είναι κατασκευασμένο από το premium Nylux υλικό, το οποίο απομακρύνει την υγρασία κι επιτρέπει στην αθλήτρια να εκτελέσει ελεύθερα και άνετα ακόμα και τις πιο απαιτητικές ασκήσεις.

 

Στη Reebok δεν αρκούμαστε στις θεωρητικές έρευνες και στα εργαστηριακά τεστ του εξοπλισμού μας – είτε πρόκειται για παπούτσια, είτε πρόκειται για ρούχα. Τα δοκιμάζουμε σε πραγματικές συνθήκες, με αληθινούς αθλητές, σε κανονικές προπονήσεις. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι αυτό που προσφέρουμε είναι, απλώς και μόνο, το καλύτερο για κάθε αθλητή. Με τη σειρά Crafted By Fitness, αυτό που προσφέρουμε είναι premium εξοπλισμός, φτιαγμένος για κάθε σου κίνηση!