ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

 

Αυτή τη σεζόν, μην φοβηθείς το κόκκινο
 

Η άνοιξη είναι λίγο περίπλοκη εποχή για τη μόδα. Στην αρχή της είναι ακόμα… χειμώνας, στα τέλη της καλοκαίρι! Οπότε πώς να στήσεις την γκαρνταρόμπα σου για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συχνές αλλαγές; Η Color & Trends Expert μας, Christine Devitt, λέει ότι είναι απλό: έντονα και τολμηρά!

«O συνδυασμός κόκκινο, λευκό και μαύρο είναι πολύ κλασικός & αγαπημένος», λέει η Devitt. «Το κόκκινο είναι ένα δυνατό και τολμηρό χρώμα που βγάζει αυτοπεποίθηση και αυτή τη σεζόν έχουμε fun & γεμάτα ενέργεια κόκκινα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις ένα μοναδικό και τολμηρό color statement, να δημιουργήσεις ένα classic sporty look συνδυάζοντας το κόκκινο με ασπρόμαυρο, ή να εμπνευστείς από την φρεσκάδα της άνοιξης με neon lime πινελιές!».
 

 
Αν δεν συνηθίζεις να φοράς κόκκινο, η Devitt προτείνει να ξεκινήσεις προσθέτοντας έστω πινελιές του στα looks σου, π.χ. κραγιόν ή παπούτσια, και έτσι να παίξεις με τις αποχρώσεις και να νιώσεις περισσότερη άνεση.

«Αν δεν νιώθεις άνετα φορώντας ένα τόσο δυνατό χρώμα με τολμηρό τρόπο, μπορείς να το ενσωματώσεις στο look σου λίγο πιο ‘έμμεσα’, είτε αυτό είναι ένα bra που αχνοφαίνεται, μία fun απόχρωση κάλτσας, ή το σχέδιο του t-shirt. Από την άλλη, αν θέλεις μόνο εσύ να νιώθεις αυτή την αυτοπεποίθηση, ρίξε μία ματιά στο Pure Move Bra με την τολμηρή carotene signature που κρύβει στο εσωτερικό του».

Η επιλογή του χρώματος που θα φορέσεις κάθε μέρα είναι μια έκφραση του πώς αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή. Γενικά, το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε σχέση με ποιες χρωματικές παλέτες θα διαλεχθούν την κάθε σεζόν.
 

 
«Είναι πραγματικά συναρπαστικό πόσο μπορεί το χρώμα να επηρεάσει τον τρόπο που αισθάνεσαι, αλλά και πόσο ιδιαίτερο θέμα είναι. Ο καθένας μας έχει μία μοναδική σχέση με τα χρώματα και διαφορετικούς λόγους για το πώς νιώθει για το κάθε χρώμα. Το ένα μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σε ενδυναμώσει, και το άλλο μπορεί να σε ηρεμήσει και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
 

 
Το κόκκινο είναι το χρώμα της άνοιξης, ένα χρώμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου όταν το χρειάζεσαι, ένα χρώμα που μπορείς εύκολα και απλά να συνδυάσεις με φωτεινά λευκά και γκρι για τις πιο ήσυχες ημέρες σου.

«Είναι ένα καθαρό και φρέσκο look το οποίο ταιριάζει τέλεια με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο χρώμα!».
 

 
Ρίξε μία ματιά σε όλα τα ‘τολμηρά’ κόκκινα κομμάτια μας, εδώ.