Προπόνηση στην παραλία το Πάσχα; Τόλμησέ το!

 
Οι διακοπές του Πάσχα επιτέλους έφτασαν! Ώρα για διασκέδαση και ξεκούραση, χωρίς έννοιες.

Σίγουρα θα σου «λείψει» το γυμναστήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να χάσεις το workoutσου: Αξιοποίησε τον ελεύθερο σου χρόνο και προπονήσου… στην παραλία! Ήλιος, άμμος, χρειάζεσαι κάτι παραπάνω;

Μιλήσαμε με την LissaBankston, προπονήτρια LesMills και μας έδειξε 8 απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις ακόμα και στην παραλία.

«Οι διακοπές του Πάσχα είναι η ιδανική στιγμή για να επαναπροσδιορίσεις τι σημαίνει ‘επιτυχημένη προπόνηση’»,λέει η Lissa.

Τα καλά νέα είναι ότι είναι πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι.

«Απλά, μείνε active και πέρνα καλά. Το καλύτερο μέρος των διακοπών του Πάσχα είναι ότι είσαι μαζί με τους φίλους σου. Το να έχεις έναν σύμμαχο ή ακόμα και ολόκληρη ομάδα για την προπόνησή σου την κάνει αυτόματα πιο διασκεδαστική».
 


 
Η ίδια η Bankstonείναι expertστα ταξίδια. Ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά της, ως ambassadorLesMills, ενώ είναι η personaltrainerτης διάσημης ηθοποιού NinaDobrev. Μαζί με τη Ninaκάνουν την προπόνηση διασκέδαση, ακόμα κι όταν πάνε διακοπές μαζί.
 


 
Η Bankstonλέει ότι, όσο ωραία και αν σε κάνει να αισθάνεσαι η προπόνηση, πρέπει να «ξεφύγεις» λίγο για να την απολαύσεις στο max. Μην ξεχνάς ότι είσαι σε διακοπές…

«Νιώσε για λίγο παιδί! Φτιάξε ένα κάστρο, παίξε volley, κυνηγητό, κάνε κάτι διαφορετικό! Οι προπονήσεις, στη βάση τους, είναι κινήσεις που το σώμα μας θέλει να κάνει φυσικά. Τρέξε, σήκωσε πράγματα, μην σταματάς να κινείσαι!»

Αν σκοπεύεις να ξενυχτήσεις (όπως όλοι μας), ηLissaέχει την κορυφαία συμβουλή για να μείνεις fit ΚΑΙ υγιής ακόμα και στις διακοπές: Ενυδάτωση.

«Πιες ένα ποτήρι κρύο νερό με το που ξυπνήσεις το πρωί και μην ξεχάσεις να πιεις ένα πριν πας για ύπνο. Τoνερό είναι το κλειδί για να είσαι καλά ακόμα και μετά από ξενύχτι, οπότε φρόντισε να αρχίσεις και να τελειώσεις την ημέρα σου με αυτό».
 

 

Εσύ πώς σκοπεύεις να προπονηθείς στις διακοπές του Πάσχα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!