Πέντε τρόποι για να απογειώσεις τις προπονήσεις σου με τα Fast Flexweave

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι για να ανέβεις επίπεδο στις προπονήσεις σου χρειάζεται σκληρή δουλειά. Πρωινό τρέξιμο, βραδινές ασκήσεις και γυμναστήριο το Σαββατοκύριακο: το πρόγραμμά σου είναι βασισμένο σε δραστηριότητες που θα σε κάνουν καλύτερο.

Τα παπούτσια που θα διαλέξεις θα πρέπει να σε στηρίζουν και να σε βοηθούν, ό,τι και αν κάνεις. Το Fast Flexweave της Reebok είναι η προσθήκη που χρειάζεσαι στις προπονήσεις σου καθώς εγγυάται τη βελτίωση της απόδοσής σου σε πέντε βασικά βήματα. Πίστεψέ μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις διαφορά.
 

 
Θα αισθάνεσαι πιο γρήγορος. Sprint ή ladder drills, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι να αισθάνεσαι βαριά τα πόδια σου. Χάρη στην καινοτόμα Flexweave τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στον σχεδιασμό του, το πάνω μέρος του Fast Flexweave είναι άνετο και ελαφρύ για να σε βοηθήσει να συνεχίσεις ακόμα και όταν θέλεις να τα παρατήσεις.

Θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Ακόμα και αν προπονείσαι σε εξωτερικό χώρο και ο ήλιος σε κάνει να θέλεις να βουτήξεις σε παγωμένο νερό, τα πόδια σου θα είναι πάντα άνετα καθώς η Flexweave πλέξη επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Θα αισθάνεσαι στήριξη. Μια γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης όταν τρέχεις απαιτεί σταθερότητα. Το Fast Flexweave είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει σταθερό πάτημα και να σε στηρίζει χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσεις την ταχύτητά σου όταν αλλάζεις κατεύθυνση στο run σου.
 

 
Θα αισθάνεσαι σταθερότητα. Αν νομίζεις ότι όλες οι σόλες παπουτσιών είναι ίδιες, σκέψου ξανά. Το Fast Flexweave έχει ειδική τεχνολογία που εντοπίζει την πίεση σε κάθε σημείο του πέλματός σου. Αποτέλεσμα; Ευελιξία ή σταθερότητα ανάλογα τις ανάγκες σου. Δοκίμασέ το.

Θα αισθάνεσαι έτοιμος να αγωνιστείς. Για να βελτιώσεις την απόδοσή σου χρειάζεσαι πολλή προπόνηση και το Fast Flexweave είναι έτοιμο να σε στηρίξει με κάθε τρόπο. Πέρα από αυτό, οι μαύρες, γκρι και κόκκινες αποχρώσεις του το κάνουν να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Σούπερ, δεν νομίζεις;

 

Εσύ πώς απογειώνεις τις προπονήσεις σου; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!