Γιορτάζοντας την 7 η σεζόν με το Game of Cones

Μπορεί να είναι μέσα Ιουλίου, αλλά ‘winter is coming’.

Για τους φανατικούς της πιο καθηλωτικής σειράς φαντασίας, η 16η Ιουλίου σημαδεύει την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο προκαθορισμένο πρόγραμμα.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η τελευταία σεζόν ήταν στον αέρα και είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσεις ποιος τελικά θα καταφέρει να κυβερνήσει τα επτά βασίλεια. Εάν έχεις κλείσει ραντεβού με τον καναπέ για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου στο τελευταίο οικογενειακό δράμα, τις μάχες και τις προδοσίες στον κόσμο του πάγου και της φωτιάς, σου έχουμε το τέλειο workout.

Αντί να περάσεις την περισσότερη ώρα κολλημένος στον καναπέ, μπορείς να κάνεις το απόλυτο workout Game of Cones, που δημιουργήσαμε με τον αθλητή της Reebok Luis Badillo Jr. και μπορείς να το κάνεις καθώς βλέπεις τα τελευταία γεγονότα από τα επτά βασίλεια.

‘Εάν κάθεσαι πολλές ώρες στον καναπέ, δεν κάνεις τίποτα που να εξελίσσει τον εαυτό σου,’ μας λέει. ‘Είμαι πάντα δραστήριος, στέκομαι όρθιος και κάνω κάτι. Δεν χρειάζεσαι πολύ χώρο για να κάνεις μια ευχάριστη προπόνηση.’

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τέσσερεις κώνοι, ένα ζευγάρι ελαφριά running shoes και λίγο χώρο στο σαλόνι σου για να κάνεις αυτό το απόλυτο Game of Cones workout.

‘Αυτές οι ασκήσεις θα σε βοηθήσουν με την ταχύτητα, ευκινησία και ενδυνάμωση όλου του σώματος,’ μας εξηγεί ο Badillo. ‘Σιγούρεψε ότι παραμένεις τις μύτες των ποδιών σου ‘φούσκωσε’ τα χέρια και διατήρησε το σώμα χαλαρό έτσι ώστε να κινείσαι γύρω από τους κώνους όσο πιο γρήγορα μπορείς.’

Χρησιμοποίησε τις πιο σκληρές ασκήσεις με κώνους καθώς έχεις πέσει ‘με τα μούτρα’ να δεις τις σεζόν. Εάν βλέπεις πολλά επεισόδια, μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ζιγκ ζαγκ αποφεύγοντας φλεγόμενα βέλη προς την κατεύθυνσή σου.
 

Για τους τίτλους αρχής, κάνε το Plant & Loop.

Βάλε δύο κώνους σε απόσταση 4 ποδιών. Τοποθέτησε το εξωτερικό σου πόδι και κάνε περιστροφή γύρω από τον κώνο, γύρισε πίσω κατά μήκος του άλλου. Συνέχισε τις επαναλήψεις γύρω από τους κώνους.
 

Πάντα υπάρχει ένα θάνατος που προκαλείται από σπαθί (DEATH BY SWORD!), κάνε το Two-Step Weave.

Τοποθέτησε τρεις κώνους στη σειρά, με απόσταση δύο ποδιών μεταξύ τους. Κάνε ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στους κώνους 10 φορές, φέρνοντας και τα δύο ποδιά μπροστά από κάθε κώνο πριν πας στον επόμενο.
 

Κάθε φορά που ο δράκος σκοτώνει κάποιον, κάνε το Plant & Go.

Τοποθέτησε τρεις κώνους στη σειρά. Κράτα σταθερό το αριστερό σου πόδι και κάνε ένα μεγάλο βήμα μεταξύ των κενών των κώνων, επανέλαβε κατά μήκος της σειράς των κώνων 10 φορές.
 

Κάθε φορά που κάποιος βάζει ή βγάζει το γούνινο παλτό κάνε το Up & Back.

Τοποθέτησε τέσσερεις κώνους στη σειρά με απόσταση δύο ποδιών μεταξύ τους. Κινήσου ανάμεσά τους 10 φορές, πατώντας μπροστά και μετά πίσω από τον κάθε έναν.
 

Κάθε φορά που κάποιος πετάει ένα ποτήρι κρασί, κάνε τη φιγούρα 8.

Τοποθέτησε δύο κώνους με απόσταση δύο ποδιών μεταξύ τους και σχημάτισε τη φιγούρα 8. Επανέλαβε 10 φορές.
 

Κάθε φορά που κάποιος σου κάνει spoiler, κάνε το In & Out.

Βάλε τους τέσσερεις κώνους στη σειρά με απόσταση δύο ποδιών μεταξύ τους. Τοποθέτησε τα πόδια ανάμεσα στα κενά και μετά κάνε βήμα προς τα πίσω, ένα πόδι τη φορά, για 10 επαναλήψεις.

 

Δοκίμασες το Game of Cones Κάνε μας στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece) & πες μας πώς πήγε!