Η συνέντευξη της Gigi Hadid ενώ γυμνάζεται

 

 
Σε ένα μικρό και γεμάτο gym στη Νέα Υόρκη, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Gigi Hadid, δεν χάνει με τίποτα τη συγκέντρωσή της.

Περιτριγυρισμένη από φώτα και κόσμο, η Hadid ‘πετάει’ μερικά αστεία και συντονίζεται γρήγορα με τον προπονητή της, πριν πάρει θέση στο workout mat για την προπόνησή της.

Αφού μας απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και τους πιο δυνατούς στη σανίδα, τα έδωσε όλα στους κοιλιακούς, ενώ ταυτόχρονα μας ανοίχτηκε για τις γυναίκες που της δίνουν δύναμη καθημερινά.

Ο προπονητής της, Rob Piela, της φωνάζει ‘Μην τα παρατάς,’ και ‘Κράτα γερά,’ ενώ εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη.

‘Μου αρέσει πολύ να γράφω κάρτες και να τους λέω πόσο τις εκτιμώ,’ λέει αναφερόμενη στις σημαντικές γυναικείες παρουσίες της ζωής της.

Ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Reebok #PerfectNever, η Hadid διαδίδει το μήνυμα της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Το #PerfectNever παρακινεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις ατέλειές τους και να γίνουν η καλύτερη πλευρά του εαυτού τους.
 

 
Η Hadid έχει συνηθίσει να γίνεται η δύναμη που παρακινεί τις άλλες γυναίκες, αλλά και η ίδια συναναστρέφεται με δυναμικές γυναίκες οι οποίες τη στηρίζουν καθημερινά. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της, της έχει δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές ζωής.

Όταν έρχεται αντιμέτωπη με μία δοκιμασία, η αυτοπεποίθησή της και ο δυναμισμός της είναι αυτά που την ωθούν να γίνει καλύτερη.

‘Προσπαθώ να κάνω έναν ειλικρινή εσωτερικό διάλογο,’ συμπληρώνει.
 

 
Υπάρχουν στιγμές που τα όριά της δοκιμάζονται – αυτό είναι το σημείο που καταφέρνει και βρίσκει αυτό το εσωτερικό κίνητρο να προχωρήσει. Έχει αφήσει πίσω της την ιδέα του να είναι τέλεια και έχει αποδεχθεί τον εαυτό της όπως πραγματικά είναι.

Η πίεση της δημοσιότητας μπορεί εύκολα να σε αποπροσανατολίσει, αλλά η Hadid μάς εξηγεί ότι υπάρχει ένα πράγμα που την κρατάει προσγειωμένη και τη βοηθάει να βλέπει τα πράγματα από τη σωστή οπτική:

‘Κάνω focus σε αυτά που αγαπώ εκτός δουλειάς’.

Με τα πόδια της να τρέμουν και τον κορμό της σφιγμένο, αρνείται να τα παρατήσει και πεισμώνει ακόμα περισσότερο στο τέλος του ab workout της. Λαχανιασμένη, κλείνει την κουβέντα με δύο μόνο λέξεις που την αντιπροσωπεύουν 100%:

‘Perfect Never!’

 
 

Εσένα, πώς σε στηρίζουν οι γυναίκες της ζωής σου; Πες μας κάνοντας μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!