Το ατρόμητο στιλ της Gigi Hadid

 

 
Η Gigi Hadid είναι από τη φύση της ασταμάτητη. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά projects και πάντα ξεπερνάει τα όριά της προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Η ορμή και η αποφασιστικότητά της την κάνουν να δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε φορά.

Η Gigi είναι μέλος της παγκόσμιας καμπάνιας “Always Classic” της Reebok και απογειώνει το στιλ της με τα μοναδικά Freestyle Hi! Η “Always Classic” καμπάνια συγκεντρώνει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, καλλιτεχνών και influencers που είναι απλά ο εαυτός τους σε ό,τι και αν κάνουν. Τα παπούτσια που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια είναι τα Classic Leather, τα Workout, τα Freestyle και τα Club C και ταιριάζουν ιδανικά με αυτούς που τολμούν και δεν καθορίζονται από τα στενά πλαίσια του σημερινού status quo.

To Freestyle Hi, εμφανίστηκε το 1982 και ήταν το πρώτο παπούτσι για aerobics και γυμναστική ειδικά για γυναίκες. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε έναν τέλειο συνδυασμό του κλασικού με σύγχρονα fashion στοιχεία και αποτελεί το ιδανικό παπούτσι για το στιλ της Gigi.
 

 
Ήταν αυτό ακριβώς το ιδιαίτερο στιλ της που θελήσαμε να αποτυπώσουμε σε ένα custom Freestyle Hi το οποίο δημιούργησε η καλλιτέχνης Sue Tsai!

«Το να είσαι ασταμάτητη σημαίνει ότι έχεις εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είσαι ανεξάρτητη. Αυτό ακριβώς το feeling ήθελα να παρουσιάσω στο παπούτσι» λέει η Tsai.
 

 
Κουβεντιάζοντας για το design του παπουτσιού, η Gigi μοιράστηκε με τη Sue ότι το αγαπημένο της χρώμα, το χρώμα που εκφράζει τον χαρακτήρα της και θεωρεί Classic είναι το κίτρινο.

«Το κίτρινο μου προκαλεί συναισθήματα ευτυχίας, μου δίνει ενέργεια και με ανεβάζει» λέει η Gigi.
 

 
«Η Gigi με ενέπνευσε πραγματικά να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό. Αγαπά τη φύση και νιώθει στο στοιχείο της όταν δραπετεύει από την πόλη. Αυτό ήταν και το κύριο χαρακτηριστικό της που θέλησα να αποτυπώσω στο παπούτσι» μας είπε η Sue.

Αποτέλεσμα; Ένα παπούτσι που μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Gigi.
 

 
«Το αγαπημένο μου σημείο είναι τα λουλούδια, αφενός γιατί με εκφράζουν ως καλλιτέχνη και αφετέρου ταιριάζουν πάρα πολύ με τη Gigi μιας και είναι γεμάτα θηλυκότητα και αποτελούν πηγή έμπνευσης. Είναι κάτι τόσο απλό αλλά μπορεί να ενώσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους» δήλωσε η Tsai.
 

 
Η Gigi εμπνέει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο να είναι ατρόμητες και να αγωνίζονται για αυτό που πραγματικά θέλουν στη ζωή τους. Ποιος είναι ο δικός της στόχος στη ζωή; «Να είμαι ευτυχισμένη και ειλικρινής με τον εαυτό μου» αναφέρει.

 

Τι σημαίνει «κλασικό» για εσένα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!