Η έφηβη-φαινόμενο του CrossFit ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Η Haley Adams, όταν το περιοδικό CrossFit, έγραψε πρώτη φορά για αυτήν, πήγαινε ακόμα σχολείο. Το άρθρο παρουσίαζε την δύσκολη πραγματικότητα την οποία αντιμετώπιζε, καθώς καλούνταν να αντιμετωπίσει πειράγματα για το μυώδες σώμα της από τα αγόρια της τάξης της, σε καθημερινή βάση.

Δύο χρόνια αργότερα, η Adams τελειώνει το σχολείο, έχοντας ήδη βρεθεί δύο φορές στο βάθρο των νικητών των Reebok CrossFit Games, στην κατηγορία εφήβων. Φέτος, εντυπωσίασε τους πάντες καθώς έγινε η νεότερη αθλήτρια που αγωνίστηκε σε Regional CrossFit αγώνες.

«Έναν χρόνο πριν, παρακολουθούσα τους αγώνες από την τηλεόραση και σκεφτόμουν ότι, μετά την κατηγορία των εφήβων, θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα πραγματοποιούσα το όνειρό μου τόσο σύντομα. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου!» λέει χαρακτηριστικά η Haley.

Είναι ακόμα 17 χρονών αλλά η μέχρι τώρα πορεία της δείχνει ότι έχει μπροστά της μια μεγάλη καριέρα γεμάτη επιτυχίες! Η Haley δηλώνει έτοιμη για την αγωνιστική σεζόν του 2018. «Παρόλο που αγωνίζομαι ακόμα στην κατηγορία εφήβων, φέτος θέλω να δώσω περισσότερο βάρος στους Regional αγώνες. Θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρσι, να βελτιώσω την απόδοσή μου», αναφέρει.
 

Στόχοι για σπουδές

 

Η Haley αναφέρει ότι οι στόχοι της για το μέλλον δεν περιορίζονται στο αγωνιστικό επίπεδο.

«Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής. Προφανώς και σε πέντε χρόνια από τώρα θέλω να κερδίσω τους αγώνες CrossFit, πρέπει όμως να σκεφτώ και ποια θα είναι τα ενδιάμεσα βήματα, με ποιο τρόπο θα εξελιχθώ. Πολύ σημαντικό για μένα επίσης είναι να σπουδάσω. Ακόμα και αν το CrossFit είναι η πλήρης απασχόλησή μου, οι σπουδές είναι κάτι που θα κάνω παράλληλα, όπως τόσοι κορυφαίοι αθλητές! Αφού μπορούν αυτοί, μπορώ και εγώ!» λέει με σιγουριά.

 

Η Adams φοράει τα νέα Reebok CrossFit Nano 8 Flexweave. Τα δοκίμασες; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο Ιnstagram (@reebokgreece)!