Εορταστικά Packing Tips από την Jasmine Sanders

Το να ταξιδεύεις μέσα στις γιορτές μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν άθλος. Από τον προγραμματισμό του ταξιδιού, μέχρι την ταλαιπωρία της κίνησης για να φτάσεις στο αεροδρόμιο, έχοντας παράλληλα θυμηθεί να πάρεις μαζί σου τα δώρα όλων… είναι πραγματικά κατόρθωμα να φτάσεις στον προορισμό σου με όλα τα πράγματα που κουβαλάς ακέραια.

΄Όμως, το πιο δύσκολο απ’ όλα σε ένα ταξίδι είναι το να γεμίσεις τη βαλίτσα σου. Ή να την παρα-γεμίσεις.

Συνεργαστήκαμε με το μοντέλο και ambassador της Reebok, Jasmine Sanders, για να μάθουμε τα δικά της μυστικά και συμβουλές, ώστε να μπορέσεις να πεις επίσημα αντίο στις παραγεμισμένες βαλίτσες που δεν κλείνουν!
 

 
Το πρώτο και πιο βασικό σημείο, μη διπλώνεις τα ρούχα!

«Λατρεύω να τυλίγω τα ρούχα μου, νιώθω ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χωρέσω πράγματα στη βαλίτσα» αναφέρει η Sanders.

Δουλεύοντας ως μοντέλο, η Sanders μετακινείται συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχει γίνει expert στο packing. Αναφέρει πως προτιμά τα sneakers όταν ταξιδεύει, όπως τα Reebok Classic Leather, όχι μόνο για εξοικονόμηση χώρου στις βαλίτσες της, αλλά γιατί είναι επίσης πολύ άνετα, προσθέτουν στυλ στην εμφάνισή της και είναι ιδανικά για το φορτωμένο κι ακανόνιστο πρόγραμμά της.

Παρ’ ότι η Sanders έχει καταφέρει να οργανώσει το περιεχόμενο των αποσκευών της, ακόμη δεν έχει καταφέρει να μικρύνει τη λίστα με τα πράγματα που θέλει να πάρει μαζί της. Όταν ταξιδεύει κρατάει πάντα μαζί της κάποια απαραίτητα gadgets που δεν μπορεί να αποχωριστεί.
 

 
«Οπωσδήποτε έχω μαζί μου την κάμερα για να με βοηθά με το vlogging. Είναι ο δικός μου τρόπος να κάνω το ταξίδι πιο διασκεδαστικό· ειδικά όταν ταξιδεύω μόνη, είναι σα να έχω μαζί μου τον καλύτερό μου φίλο», αναφέρει, προσθέτοντας «Πάντα φοράω τα ακουστικά μου, όπου και να βρίσκομαι, ακόμα κι αν δεν ακούω μουσική».
 

 
Στο ταξίδι είναι “must” τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας.

«Είναι απαραίτητο να έχω μαζί μου μαντηλάκια για το πρόσωπο και νερό σε σπρέι για να διατηρείται η επιδερμίδα μου δροσερή κι ενυδατωμένη. Ποτέ δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάω σε κάποιο δείπνο ή casting, μόλις προσγειωθώ», τονίζει.

Η ίδια προτείνει να είσαι πάντα προνοητική σχετικά με τα εορταστικά outfits. «Να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να προκύψει κάποιο απρόσμενο party ή κάποια άλλη εκδήλωση όσο είσαι στο σπίτι τις γιορτές, ώστε να μη βρεθείς απροετοίμαστη. Πάρε μαζί σου διαφορετικά μαύρα ρούχα κι αξεσουάρ. Θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις διαφορετικά outfits πολύ εύκολα», αναφέρει.

Αφού τα τακτοποιήσει όλα, η Sanders μας εκμυστηρεύεται ότι πραγματικά λατρεύει να ταξιδεύει στις γιορτές, γιατί της δίνει την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα από την κατά τα άλλα χαοτική χρονιά που έχει.

Αν και της αρέσει πολύ να ταξιδεύει, στο τέλος της ημέρας, η Sanders είναι ακριβώς σαν εμάς· απλά εύχεται να μην κολλήσει στην ουρά κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο αεροδρόμιο και καταστραφεί όποια προσπάθεια προγραμματισμού είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή!
 

 
«Είναι το χειρότερο σημείο σε ένα ταξίδι», μας λέει. «Το σιχαίνομαι όταν έχω φτιάξει τη βαλίτσα μου και πρέπει να βγάλω πράγματα έξω για έλεγχο», προσθέτει.

Ελπίζουμε οι φετινές διακοπές να έχουν λιγότερο άγχος και να φτάσεις εγκαίρως στον προορισμό σου, ακολουθώντας αυτά τα έξυπνα tips της Sanders!

 

Σε βοήθησαν καθόλου οι συμβουλές packing της Sanders; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!