Πώς να τακτοποιήσεις τη συλλογή των sneakers σου!

Ο Ryan Belanger (@ClosetShots) είναι instagrammer και αγαπά τα sneakers. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό όμως, είναι ότι οι φωτογραφίες του έχουν ως κύριο θέμα τους τρόπους αποθήκευσης των sneakers του.

«Διαλέγω τα ρούχα μου με σημείο αναφοράς τα παπούτσια» μας λέει. «Όταν τα παπούτσια είναι σωστά τακτοποιημένα και οργανωμένα είναι ευκολότερο να δεις τι έχεις και με τι μπορείς να το συνδυάσεις».
 

 
Ο Ryan θεωρεί ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να οργανώσει κανείς τη ντουλάπα του προκειμένου να διατηρεί τα παπούτσια του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προτείνει τη χρήση ραφιών έτσι ώστε τα παπούτσια να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο ενώ, αναφέρει ότι, αφήνοντας το χαρτί μέσα στα παπούτσια όταν δεν τα φοράμε, τα βοηθάμε να διατηρήσουν το σχήμα τους για περισσότερο καιρό.

Μας συμβουλεύει επίσης να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Το μέρος που φυλάσσουμε τα αγαπημένα μας sneakers δεν πρέπει να έχει υγρασία και σκόνη ενώ τα παπούτσια πρέπει να είναι προφυλαγμένα από τον ήλιο για να μην αλλοιώνεται η εμφάνισή τους.
 

 
Η μεγαλύτερη συμβουλή του Ryan; Να δίνουμε έμφαση στα Classics όταν τακτοποιούμε τη συλλογή μας. «Το στιλ μου μπορεί να είναι απλό και κλασικό ή fun και εκκεντρικό. Τα Reebok Classic Leather είναι ιδανικά για ό,τι και αν αποφασίσω να φορέσω».
 

 
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να βλέπουμε και να χαιρόμαστε τη συλλογή των sneakers μας. «Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο στοιχείο του στιλ του καθενός. Τακτοποιώντας τα στο κάτω μέρος της ντουλάπας μας βλέπουμε άμεσα τί ταιριάζει με τα ρούχα και το στιλ μας κάθε μέρα!»
 

 

Σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές του Ryan;Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο Ιnstagram (@reebokgreece)!