Ο στυλίστας της Ariana Grande απαντάει στα μεγαλύτερα fashion debates

Σμόκιν: chic ή shocking επιλογή; Τι σου λένε τα mom jeans; Αν ρωτήσεις 10 διαφορετικούς ανθρώπους, θα πάρεις σίγουρα 10 διαφορετικές απαντήσεις.

Για να σου δώσουμε τις «κατάλληλες» απαντήσεις σε αυτά και άλλα διάφορα hot fashion θέματα, συμβουλευτήκαμε τον στυλίστα & image maker της Ariana Grande, Law Roach.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Roach καλείται να πάρει θέση στα πιο γνωστά & ‘μακροβιότερα’ fashion debates και να δώσει το πόρισμά του, επιλέγοντας ανάμεσα στους χαρακτηρισμούς ‘νόμος’ ή ‘παράπτωμα’.

Τι άποψη έχει, λοιπόν, ο Law για τα denim κουστούμια;

‘Νόμος’, απαντάει o Law χωρίς να διστάσει. ‘Το έχω δοκιμάσει σε πελάτες μου αρκετές φορές και πάντα παίρνουμε εκπληκτικά σχόλια.’

O Roach απαντάει αστραπιαία σε ερώτημα και για τα mom jeans: ‘Cool κορίτσια με mom jeans = νόμος,’ εξηγεί ο Roach, σημειώνοντας ότι τα dad jeans, παρόλα αυτά, δεν είναι και… τόσο sexy.

Μερικά ακόμη trends τα οποία ο Roach χαρακτηρίζει ως ‘παραπτώματα’, είναι, μεταξύ άλλων, τα ανδρικά κοσμήματα.

Παρόλα αυτά, ο Roach τονίζει: ‘Εάν κάτι σου αρέσει, το αγαπάς, σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να αισθάνεσαι ασφαλής, τότε φόρεσέ το και ‘γύρνα την πλάτη’ στους κανόνες που σου βάζουν οι άλλοι’.

Και συνεχίζει:

Γυαλιά ηλίου σε εσωτερικούς χώρους: ‘Αυτό είναι λίγο περίπλοκο, γιατί αν το τολμήσεις, πρέπει να το υποστηρίξεις μέχρι το τέλος. Δεν θα τα βγάλεις, καθόλου. Αν το’χεις, τότε «νόμος».’

Sneakers με επίσημη ενδυμασία: ‘Αυτό είναι επίσης «νόμος». Το βρίσκω πολύ cool να παίρνεις το ρίσκο να δοκιμάσεις κάτι που κανείς δεν περιμένει.’

Oversized φούτερ ως φόρεμα: ‘Νόμος, είτε με τακούνια, με αθλητικά. Η Ariana Grande λατρεύει αυτό το look, οπότε σίγουρα «νόμος».’

Πιτζάμες κατά τη διάρκεια της ημέρας: ‘Εύκολο, σέξι και πολύ σοφιστικέ. Οπωσδήποτε «νόμος».’
 

 

Τώρα που μάθαμε του κανόνες του Roach, θέλουμε να ακούσουμε τους δικούς σου! Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!