Το μυστικό του Lil Yachty για ένα μοναδικό στυλ

Το “Classic” στυλ είναι διαχρονικό και αδιαμφισβήτητο. Ο hip-hop artist Lil Yachty έχει καταφέρει να θεωρείται «κλασική» αξία – το ίδιο και το στυλ του.

Ο Lil Yachty αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα στην κατηγορία του και αφήνει πάντα πίσω του τα συνηθισμένα. «Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το hip-hop. Απλά ήμουν ο εαυτός μου», μας λέει. «Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω μουσική, πολλοί είπαν ότι αλλάζω το hip-hop. Πιστεύω ότι ήταν η ιδανική εποχή για να αλλάξει προς το καλύτερο», μας λέει.
 

 
Ακριβώς όπως στη μουσική που δημιουργεί, ο Lil Yachty παίρνει και ρίσκα στο στυλ του. Του αρέσει να κρατάει τους fans του σε αγωνία για την επόμενη κίνηση, το επόμενο look του.

«Το να είσαι τολμηρός, για μένα, σημαίνει να είσαι θαρραλέος, πρόθυμος, γενναίος», λέει.

Tα Reebok Classic Leather είναι απαραίτητο στοιχείο του στυλ του, καθώς μετατρέπουν τον Reebok design του χτες σε αδιαμφισβήτητο style statement του σήμερα.

Αυτό που κάνει το στυλ του Lil Yachty πραγματικά ξεχωριστό και διαχρονικό όμως είναι τα μοναδικά αξεσουάρ που επιλέγει τα οποία θεωρεί έργα τέχνης. «Ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζομαι είναι τα λευκά γυαλιά ηλίου μου, ενώ είμαι μεγάλος fan των 90s επειδή απλά λατρεύω τα χρώματα», μας αποκαλύπτει.
 

 
Ο πατέρας του ήταν αυτός που τον έμαθε να είναι διαφορετικός, να εμπιστεύεται το ένστικτό του και να είναι πάντα περήφανος για αυτό που είναι. «Ήταν πολύ cool. Πάντα με προκαλούσε να μην κάνω κάτι απλά και μόνο επειδή το έκαναν οι άλλοι. Μου έμαθε να είμαι πραγματικός leader», αναφέρει.
 

 

Ποια είναι τα μυστικά του δικού σου στυλ; Πες μας με ένα tag στο FB @Reebok και στο instagram @reebokgreece!