Το Floatride Run της Reebok παρουσιάστηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις στη Marathon Expo 2017!

Κάθε δρομέας ή fitness fan που σέβεται τον εαυτό του βρέθηκε στη Marathon Expo 2017. Η φετινή έκθεση είχε ξεχωριστή σημασία για τη Reebok καθώς παρουσίασε επίσημα στο ελληνικό κοινό το Floatride Run, το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά running παπούτσι της συλλογής της! Το Floatride Run έχει βραβευτεί από το καταξιωμένο περιοδικό Runner’s World με το βραβείο Best Debut 2017 και έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση όσων δρομέων το έχουν δοκιμάσει. Εμπνευσμένο από την τεχνολογία Floatride, το περίπτερο της Reebok είχε digital χαρακτήρα και ο φουτουριστικός σχεδιασμός του τράβηξε τα βλέμματα όλων!
 

Το Reebok Floatride Run είναι συνώνυμο του running

 

 
Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής μας ήταν το νέο, ήδη βραβευμένο παπούτσι Reebok Floatride Run – οι διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει από έγκριτα μέσα σε όλο τον κόσμο του χαρίζουν δικαιωματικά τον τίτλο “The future of Cushioning in Running”.

Οι επισκέπτες του booth είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να πιάσουν το παπούτσι στα χέρια τους και να το περιεργαστούν αλλά και να το δοκιμάσουν επί τω έργω εκείνη τη στιγμή καθώς στο χώρο υπήρχε διάδρομος για τρέξιμο. Όλοι διαπίστωσαν ότι προσφέρει στήριξη χωρίς περιορισμούς, δυνατό κράτημα και άνεση στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Κι όσοι, πέρα από την απόδοση, κοιτούν και την εμφάνιση του running παπουτσιού τους, στο Floatride Run βρήκαν το perfect match τους: το παπούτσι που δεν απογειώνει μόνο το τρέξιμο, αλλά και το στιλ τους!
 

 
Και για να μην μείνει καμία ερώτηση σχετικά με το Floatride Run αναπάντητη, οι επισκέπτες, μέσω VR Headsets, έμαθαν τα πάντα για την κατασκευή του. Με τη βοήθεια ενός interactive monitor είδαν λεπτομέρειες για τον Floatride αφρό που κάνει το δρομέα να αισθάνεται ότι «επιπλέει» καθώς τρέχει, το EVA πλαίσιο στήριξης που κρατάει το πόδι σταθερό και την Ultraknit τεχνολογία που το αγκαλιάζει σαν κάλτσα και το αφήνει να αναπνέει.
 


 

Reebok παρελθόν, παρόν και μέλλον

Τιμώντας το σχεδιαστικό μας παρελθόν και κλείνοντας το μάτι στο μέλλον, παρουσιάσαμε στους επισκέπτες μας τον “Archive Wall”. Όλη η running ιστορία της Reebok σε ένα εντυπωσιακό display. Όλα τα θρυλικά μοντέλα από το παρελθόν μας, ήταν εκεί!
 


 
Από το Aztec του 1979, με τις κλασικές σχεδιαστικές γραμμές, στο Sole Trainer 5000, το πρώτο παπούτσι με τεχνολογία Hexalite, και, τέλος, στο Floatride Run που βραβεύθηκε το 2017 ως κορυφαίο running παπούτσι, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να δουν το πώς η Reebok χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία στα running παπούτσια, κάθε εποχή.

Aπό τη συλλογή, δεν θα μπορούσε να λείπει το Space Boot Float_SB1, προϊόν συνεργασίας της Reebok με τη Boeing.Η διαστημική μπότα έχει την τεχνολογία αφρού Floatride που την κάνει απίστευτα ελαφριά, ενώ η εμφάνισή της θυμίζει running παπούτσι. Η μπότα αυτή θα ταξιδέψει τη Reebok στο διάστημα καθώς θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη επανδρωμένη αποστολή της Boeing στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2018!
 

 
Η Marathon Expo 2017 ήταν μια ευκαιρία για εμάς να έρθουμε σε επαφή με τους fans του fitness και του running. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε προσφέρει premium παπούτσια σε κάθε αθλητή, βοηθώντας τον να γίνεται καλύτερος. Να καταφέρνει περισσότερα. Να σπάει τα δικά του ρεκόρ. Να βελτιώνει τις running επιδόσεις του!