Η tattoo Artist Miryam Lumpini ‘θεραπεύει’ μέσα από την τέχνη της

 

 
Η tattoo artist από τη Σουηδία Miryam Lumpini είναι οραματίστρια. Μέσα από τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιεί, δημιουργεί ιστορίες με τη δουλειά της.

Το ψευδώνυμό της είναι “The Witch Doctor”, καθώς χρησιμοποιεί τις ικανότητές της για να προσφέρει στους ανθρώπους μία αίσθηση προστασίας. «Κέρδισα αυτό το ψευδώνυμο γιατί, μέσα από την τέχνη μου, ‘θεραπεύω’ τους ανθρώπους», μας λέει.
 

 
Η Lumpini είναι γνωστή στην tattoo σκηνή. Σε έναν τομέα που είναι κυρίως ανδροκρατούμενος, έχει το δικό της studio στο Los Angeles και πολλοί διεθνείς celebrities είναι πελάτες της.

Τί της αρέσει πιο πολύ στη δουλειά της; Η δημιουργική ελευθερία που έχει. Κάθε νέο tattoo είναι μια ευκαιρία να μεταφέρει το πάθος της στον κόσμο.
 

 
Η Lumpini, με τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι το πάτωμα, φωτογραφίζεται με το νέο Classic Nylon SP για την καμπάνια της Reebok Classic “Always Classic”, η οποία συγκεντρώνει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, καλλιτεχνών και influencers που είναι απλά ο εαυτός τους σε ό,τι και αν κάνουν.

Εμπνευσμένο από το ξεχωριστό Reebok Classics OG και το Classic Leather, το Classic Nylon SP συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο την κληρονομιά των Classic με τον σχεδιασμό του σήμερα. Σε έντονο κίτρινο χρώμα και με τον αέρα του κλασικού, το Classic Nylon SP είναι ιδανικό για αυτούς που ξεπερνούν τα όριά τους και δεν προσδιορίζονται από ταμπέλες.
 

 
Σαν επιχειρηματίας, η Lumpini γνωρίζει καλά τη σημασία του να πιστεύει κανείς στα όνειρά του και να τα βλέπει να πραγματοποιούνται. Μοιράζεται το όραμά της με τον κόσμο και αυτό της έχει δώσει δύναμη και ενέργεια να συνεχίσει ενώ ταξιδεύει σε Ευρώπη και Αμερική για να μοιραστεί την τέχνη της.

«Ειδικεύομαι στο χρώμα και στο να δίνω μια μαγική νότα σε κάθε σχέδιο», αναφέρει.
 

 
Για τη Lumpini, η διαδικασία δημιουργίας ενός tattoo περιλαμβάνει πειραματισμό με χρώματα και σχέδια και γίνεται πάντα σε συνεργασία με το άτομο που θέλει να το αποκτήσει. Χάρη στο ελεύθερο πνεύμα της, η Lumpini δεν συμβιβάζεται για οτιδήποτε συνηθισμένο ή αναμενόμενο.

«Τα σχέδιά μου έχουν κρυστάλλους, αστέρια, πλανήτες, ζώα, λουλούδια και οτιδήποτε έχει θετικό vibe», λέει.

 

Τι σημαίνει «κλασικό» για εσένα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο Instagram (@reebokgreece)!