Η Nathalie Emmanuel αντιπροσωπεύει ακριβώς την έννοια της μοναδικότητας

Η ηθοποιός Nathalie Emmanuel είναι γνωστή από τους ρόλους της σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και από την αγαπημένη σειρά στην οποία έχει έναν badass ρόλο, ο οποίος της ταιριάζει και στην πραγματικότητα.

«Μέσω των ρόλων που επιλέγω μαθαίνω καλύτερα ποια είμαι και πώς θέλω να εξελιχθώ», μας λέει. «Θέλω οι ρόλοι μου να αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη, πετυχημένη, δυνατή και ικανή γυναίκα – και όχι μόνο ένα αντικείμενο πόθου».

H Emmanuel είναι η τελευταία προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια της Reebok και έχει βάλει στόχο να δώσει δύναμη και θάρρος σε όλους όσους πραγματικά θέλουν να είναι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά.

Τον δυναμισμό που βγάζει στην οθόνη, προσπαθεί να τον τελειοποιεί και στην καθημερινότητά της – θέλει κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή, πιο αποφασισμένη.
 

 
«Βλέπω τον κόσμο γύρω μου να αγκαλιάζει τον εαυτό του όπως ακριβώς είναι και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Για μένα αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια, κάτι που ακόμα και σήμερα προσπαθώ να βελτιώσω. Πραγματικά, νιώθω χαρά και ανακούφιση που βλέπω ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει και πιστεύουν στον εαυτό τους».

Μέρος αυτής της αυτοπεποίθησης προέρχεται από την άσκηση. «Μετά την προπόνηση, νιώθω ενέργεια, δύναμη και περηφάνια που τα κατάφερα και πήγα στο γυμναστήριο», μας αναλύει. «Η μεγαλύτερή μου αρετή όμως είναι η επιμονή μου. Δεν φοβάμαι τη σκληρή δουλειά, να ανεβάζω τα μανίκια μου για να φτάσω εκεί που θέλω ή πρέπει να είμαι».

Το μέλλον της το έχει ξεκάθαρα στο μυαλό της και δεν φοβάται να το αντιμετωπίσει.

«Θέλω να είμαι αυτή που θα αλλάξει την ιστορία, είτε ως ηθοποιός, είτε ως παραγωγός, δίνοντας έτσι στον κόσμο τη δυνατότητα να πει τη δική του άποψη και να εξερευνήσει την ανθρώπινη πλευρά του. Είμαστε τόσο εκπληκτικοί όσο και πολύπλοκοι σαν άνθρωποι, και αυτό με ιντριγκάρει».

Μάθαμε ήδη πολλά για την Emmanuel, αλλά η ίδια δεν σταματάει εδώ. Κι αν υπάρχει κάτι να κρατήσουν από εκείνη είναι η λέξη «στήριξη»: «Η υπερδύναμή μου είναι να προσπαθώ να είμαι προνοητική & θετική και να ενθαρρύνω τους γύρω μου να κάνουν το ίδιο».

 

Εσύ πώς προκαλείς τον εαυτό σου να αναδείξει την #bemorehuman πλευρά του; Πες μας κάνοντας μας tag στο Facebook @Reebok και στο instagram @reebokgreece.