Θα καταφέρει η Nina Dobrev να πάρει άριστα σε αυτό το test γυμναστικής;

Η ηθοποιός Nina Dobrev, πρόσωπο της Reebok και της ομάδας Les Mills, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει έντονη προπόνηση. Γυμνάζεται σκληρά και δεν σταματά να δοκιμάζει τα όριά της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Nina τα πάει τέλεια στις Les Mills GRIT προπονήσεις της. Θελήσαμε όμως να ανακαλύψουμε πόσο δρόμο έχει διανύσει στο μοναδικό ταξίδι της βελτίωσης του εαυτού της μέσω της γυμναστικής. Η ίδια αναφέρει ότι έχει σχεδόν τελειοποιήσει την τεχνική της και έχει καταλάβει τη σημασία που έχουν οι λεπτομέρειες για μια επιτυχημένη προπόνηση.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Trivia, η Les Mills προπονήτρια της Nina, Lissa Bankston, οργάνωσε για αυτήν μια ιδιαίτερη προπόνηση που συνδύαζε ασκήσεις με ερωτήσεις γνώσεων!

Λάθος απάντηση; Περισσότερα squats και βάρη!
 

 
«Οι Les Mills αφιερώνουν πολύ χρόνο και έρευνα σε κάθε πρόγραμμα ασκήσεων που προτείνουν και στόχος τους είναι να με κάνουν να αισθάνομαι και να φαίνομαι τέλεια» λέει η Nina.

«Δύο» απάντησε χωρίς να διστάσει η Nina, όταν η προπονήτριά της την ρώτησε πόσες HIIT προπονήσεις την εβδομάδα πρέπει να κάνει για να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Σωστά. Η Nina γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να πετύχει το maximum των δυνατοτήτων της.
 

 
Καθώς η προπόνηση και οι ερωτήσεις συνεχίζονται, η Dobrev παρακινεί τον καθένα από εμάς να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι, χωρίς φόβο.

«Δεν πρέπει ποτέ να αισθανθείς μόνος σε αυτό το ταξίδι» αναφέρει. «Σε ένα ομαδικό πρόγραμμα, είτε είσαι ο πιο fit, είτε είσαι αυτός που τώρα ξεκινάει να γυμνάζεται, μάθε ότι όλοι νιώθουν τον πόνο στους μύες τους. Απλά ξεκίνα!». Οι Les Mills προσφέρουν πολλές επιλογές Προγραμμάτων έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο επίπεδο fitness σου.

Οι ερωτήσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Η Nina δίνει τη λάθος απάντηση για την προέλευση της λέξης «γυμναστική» και κάνει squats χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Εξηγεί ότι το αποτέλεσμα που βλέπει στο σώμα της κάνει τον πόνο μιας δύσκολης άσκησης να αξίζει. Αναφέρει, επίσης, ότι είναι το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των προγραμμάτων Les Mills που κάνει την ίδια και άλλους να θέλουν να συνεχίζουν να γυμνάζονται.
 

 
Οι ασκήσεις τελείωσαν. Η Nina αναφέρει ότι παρόλο που κατά τη διάρκεια του σετ της ήθελε να σκοτώσει την προπονήτριά της, τελικά, μόνο αυτήν θέλει στο πλευρό της. «Την εμπιστεύομαι και την αγαπώ. Ξέρω καλά ότι εργάζεται σκληρά για τη δική μου βελτίωση, ότι θέλει να με δει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν μπορώ να μετρήσω τις φορές που απλά ήθελα να τα παρατήσω και η Lissa με βοήθησε να το ξεπεράσω».
 
Εσύ θα απαντούσες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!