ON-THE-GO TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ FIT & ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Οι διακοπές είναι πολύ κοντά & σίγουρα θα ταξιδέψεις, θα χαλαρώσεις… αλλά θα βρεις και λίγο χρόνο για κάποια fitness breaks. Πώς θα τα καταφέρεις; Με τα 5 tips της fitness coach Liv Lo.
 

Για την Liv Lo, όπου κι αν βρίσκεται, η υγεία & το wellness παραμένουν αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού & της καθημερινότητάς της.

Η καριέρα της ξεκίνησε με το modeling και αφού ανακάλυψε το πάθος της για τη yoga, έγινε πολύ γρήγορα brand ambassador της Reebok, ενώ ξεκίνησε μόλις πέρσι το δικό της fitness program, το FitSphere. “Το FitSphere είναι ένα cross discipline πρόγραμμα, με HIIT circuits, yoga sessions, ασκήσεις ενδυνάμωσης και cardio units που συνθέτουν το ιδανικό workout, για κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν είσαι,” μας λέει.
 

 
Ενώ το Fitsphere σίγουρα είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για αυτούς που είναι συχνά on the go, υπάρχουν κάποια basics τα οποία πρέπει να τηρείς όσο ταξιδεύεις. Πριν η Lo ξεκινήσει την επόμενή της περιπέτεια, μας ετοίμασε πέντε tips για να παραμείνουμε fit και σε αυτές τις διακοπές μας!
 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ WORKOUTS ΣΟΥ.

“Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Μπορεί να ταξιδεύω από Νέα Υόρκη για Hong Kong και απευθείας για Κορέα μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, αλλά βάζω από πριν στο πρόγραμμά μου π.χ. δύο workouts & ένα hiking session στο Hong Kong, ώστε όταν επιστρέψω να μην έχω ‘ξεφύγει’ εντελώς και να μπορώ να ξαναμπώ εύκολα στους ρυθμούς μου & στο fitness routine μου.”
 

 

ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

“Ποτέ δεν ταξιδεύω χωρίς τα fitness essentials μου: Παπούτσια, leggings, bras, tops, ένα παγούρι πολλαπλών χρήσεων και, εννοείται, την αγαπημένη μου gym bag. Καλύτερα να τα έχεις όλα μαζί, παρά να ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Plus, εάν δεν τα χρησιμοποιήσω θα έχω σίγουρα ενοχές.”
 

ΚΙΝΗΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΤΗΣΗ.

“Τα συνεχόμενα ταξίδια με ‘ρίχνουν’ μερικές φορές, αλλά προσπαθώ να βρίσκω την απαραίτητη ενέργεια μέσω cardio ασκήσεων, ώστε να απωθήσω τις τοξίνες απ’ τον οργανισμό μου και εκείνο το ‘φούσκωμα’ μετά την πτήση. Είναι σημαντικό να κάνεις τις διατάσεις σου, να αναπνέεις σωστά ή απλά να κινηθείς λίγο! Plus, πρέπει πάλι να επαναφέρεις τη μέση και το μουδιασμένο σου σώμα σε ‘normal’ επίπεδα.”
 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΝΑ ‘HEALTHY DATE’ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.

“Η παρέα σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι ‘υγιεινό’, είτε σε δραστηριότητα είτε από πλευράς φαγητού, ανακαλύπτοντας όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης που επιλέξατε να περάσετε τις διακοπές σας.”
 

ΥΠΝΟΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

“Για να καταφέρεις τα 1-4 χρειάζεσαι πάντα ‘σωστό’ ύπνο & σωστή ενυδάτωση. Εγώ, να φανταστείς, έχω ένα ολόκληρο sleeping kit αποτελούμενο από μαξιλαράκι ταξιδιού, ακουστικά κ.α. για να εξασφαλίσω ποιοτικό ύπνο κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης σημαντικό, γέμισε το reusable water bottle σου για να μη χρειάζεται να περιμένεις και να αποφύγεις τη χρήση πλαστικών. Κι αν προσγειωθώ αρκετά νωρίς, πάντα θα ‘στριμώξω’ ένα power nap πριν ξεκινήσω τη μέρα μου.”
 
Απλά, εύκολα και πάνω απ’ όλα εφικτά 😊 Άντε, και καλές διακοπές!
 
Η Liv Lo φοράει το Pure Move Bra.