Το πρωτοποριακό PureMove Bra αποκαλύπτεται σε ένα exclusive Reebok Women event στο Παρίσι

 
Παρίσι, always a good idea. Για εμάς, το πιο hot location για την παρουσίαση ενός από τα πιο πρωτοποριακά κομμάτια training εξοπλισμού της χρονιάς – το νέο sports bra της Reebok, PureMove Bra.

Καλεσμένες μας στο ‘γεμάτο’ αυτό 2ήμερο event, οι Reebok Women από κάθε γωνιά του κόσμου. Ανάμεσα τους και τρεις αγαπημένες Ελληνίδες: η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η δασκάλα μπαλέτου & barre method instructor Δήμητρα Ζαχοπούλου και η δημοσιογράφος & fitness enthusiast Μαρία Κεφαλά!
 
 


 
Starting point, τι άλλο από την εντυπωσιακή αποκάλυψη της τεχνολογικής εξέλιξης του πρωτοποριακού PureMove Bra ή αλλιώς «του τελευταίου sports bra που θα χρειαστείς». Xάρη στην αποκλειστική & καινοτόμο τεχνολογία “Motion Sense Technology, το PureMove συνδυάζει μικρότερη ελαστικότητα σε έντονες κινήσεις & high impact workouts, καθώς και άνεση & ελαφριά στήριξη σε low ή medium impact δραστηριότητες. Κύρια χαρακτηριστικά του:
• Ηigh performance, διάτρητο υλικό που αναπνέει,
• Μπροστινό σχήμα που αποτελείται από panels χωρίς ραφές & προσφέρει απόλυτη εφαρμογή,
• Μinimal κατασκευή με επτά μοναδικά κομμάτια υλικού που αγκαλιάζουν το σώμα.
 
 

 
Μετά τα ‘hard facts’, ήρθε και το απαραίτητο hands-on: ΗΙΙΤ, boxing sessions & running workouts με Reebok Coaches, workshops & inspirational speeches με ενεργή συμμετοχή της global brand ambassador και key persona της Be More Human καμπάνιας της Reebok, Natalie Emmanouel & ένα exclusive run στις όχθες του Σηκουάνα με την ομάδα των Midnight Runners.
 
 

 
‘PureMove spots’ του weekend: ο πολυχώρος La Salle de Sport στο Paris-Madeleine και το επιβλητικό Palais de Tokyo, όπου έγινε και το closing party με live concert & DJ sets από local artists.
 
 

 
Οι δικές μας, Βασιλική, Δήμητρα και Μαρία, θα συνεχίσουν να είναι μέρος του Reebok Women movement & της φετινής Be More Human καμπάνιας. Stay tuned for more, λοιπόν, γιατί “We’re all about changing the game”.