3 δυναμικές Reebok Women δοκιμάζουν το πρωτοποριακό PureMove Bra

 

Τα είδη προπόνησης, άπειρα. Το ίδιο και οι επιλογές training gear!

To νέο PureMove Bra ήρθε για να σου δείξει ότι δεν χρειάζεται πια να μπερδεύεσαι με τις επιλογές που έχεις. Ήρθε για να γίνει το μοναδικό bra που θα χρειαστείς, όποια προπόνηση και αν κάνεις. Γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική και της αξίζει το καλύτερο.

Τρεις μοναδικές γυναίκες, τρία διαφορετικά είδη workout, ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Μοναδικές και οι τρεις Reebok Women που έγιναν τα πρόσωπα της καμπάνιας στην Ελλάδα. Πετυχημένες, πολυαγαπημένες, πολυτάλαντες και πάνω απ’ όλα σημαντική πηγή έμπνευσης και δύναμης για πολλές γυναίκες εκεί έξω.

Κοινό τους στοιχείο; Η ενέργειά τους, η θέληση & η δύναμή τους για να γίνονται κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, μέσα από την άσκηση & το fitness.

 

Πάμε, όμως, να της γνωρίσουμε:

 

 

Η Βασιλική Μιλλούση δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας της στο γυμναστήριο. Κατακόρυφοι, ρόδα και ασκήσεις στη δοκό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του workout της. To PureMove Bra όχι μόνο εφαρμόζει τέλεια στο σώμα της, χάρη στα panels χωρίς ραφές που έχει στο μπροστινό μέρος, αλλά της προσφέρει και κίνηση χωρίς περισπασμούς.

 

 

 

 

 

Η Δήμητρα Ζαχοπούλου είναι δασκάλα μπαλέτου, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της μέθοδο γυμναστικής, την περίφημη “barre method”. Ισορροπώντας μεταξύ γυμναστικής και μητρότητας, η Δήμητρα είχε ανάγκη από ένα sports bra απλό και λειτουργικό που θα προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται είτε όταν γυμνάζεται, είτε όταν βρίσκεται σε στιγμές χαλάρωσης με την κόρη της.

 

 

 

 

 

 

Η Μαρία Κεφαλά είναι δημοσιογράφος και fitness junkie. Ποτέ δεν μπορεί να μείνει σε ένα είδος προπόνησης, και με το PureMove Βra έχει την άνεση & ευκολία όποιο κι αν είναι το workout της, καθώς το διάτρητο υλικό στο μπροστινό & πίσω μέρος κρατάει το δέρμα της δροσερό, όσο μεγάλη κι αν είναι η ένταση & οι απαιτήσεις.

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας επικοινωνίας του PureMove Bra, οι τρεις αυτές συναρπαστικές Reebok Women είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Παρίσι το καλοκαίρι που μας πέρασε και να ζήσουν από πολύ κοντά το λανσάρισμα του επαναστατικού sports bra, αλλά και να το δοκιμάσουν μέσα από διαφορετικά training sessions & απαιτητικά activities, δίπλα σε Reebok ambassadors από όλον τον κόσμο.

To ταξίδι δεν σταμάτησε εκεί για τη Βασιλική, τη Δήμητρα και τη Μαρία: Ως μέρος, πλέον, του Reebok Women movement & της φετινής Be More Human καμπάνιας, φωτογραφήθηκαν στο studio της μοναδικής Ρούλας Ρέβη, δημιουργώντας βάσει του global PureMove Bra concept ένα inspirational photo series μέσα από την ξεχωριστή, προσωπική ματιά της κάθε μίας.

 

Ένα επαναστατικό sports bra, το μοναδικό που θα χρειαστείς.

 

Σε κάποια φάση του παραπάνω «ταξιδιού», σίγουρα θα αναρωτήθηκες πώς γίνεται ένα μόνο bra να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο διαφορετικών workouts.

Το PureMove Bra είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα της συνάντησης της καινοτομίας με την τεχνολογία που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των fitness enthusiasts από την πρώτη δοκιμή! Γιατί;

Το σημείο-κλειδί για τη δημιουργία του είναι η τεχνολογία Motion Sense Technology – στην ουσία, πρόκειται για το αποτέλεσμα της επεξεργασίας ενός performance υφάσματος με STF (Sheer Thickening Fluid) – ένα διάλυμα σε μορφή τζελ που παραμένει σε υγρή μορφή σε κατάσταση ακινησίας ή ελαφριάς κίνησης, ενώ μετατρέπεται σε στερεό όταν κινείται σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτή η τεχνολογία προσαρμόστηκε στα αποτελέσματα των διεξοδικών ερευνών, μέσω motion sensors, της κίνησης του γυναικείου στήθους.
 


 
Για εσένα που αθλείσαι, το PureMove Bra είναι αυτό που χρειάζεσαι. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Ή που θα χρειαστείς ποτέ – μας το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι 3 Reebok Women ambassadors μας.

Είναι το μοναδικό sports bra που αξίζει να έχεις!

 

Εσύ το δοκίμασες; Σε ποιο workout σου; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!