Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν δηλώσεις συμμετοχή στο Reebok Spartan Race 2017!

Έμαθες ότι ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους έρχεται για πρώτη φορά στη Σπάρτη, το Νοέμβριο; Έχεις ακούσει για το Reebok Spartan Race, νιώθεις την αδρεναλίνη σου να ανεβαίνει στο ενδεχόμενο συμμετοχής σου, αλλά έχεις ακόμα μερικές απορίες; Συνέχισε να διαβάζεις γιατί σε αφορά!
 

 

Τι είναι το Reebok Spartan Race;

O αγώνας Reebok Spartan Race είναι ένας πρωτοπόρος αγώνας εμποδίων. Είναι ο απόλυτος παγκόσμιος αγώνας αντοχής, επιμονής και αποφασιστικότητας και έχει τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων. Οι κατηγορίες Sprint (5-8 χλμ./20-23 εμποδίων) και Super (13-15 χλμ./24-29 εμποδίων) είναι για όλους, ενώ στην πιο απαιτητική κατηγορία Beast, (20-22 χλμ./35+ εμποδίων) μπορούν να συμμετάσχουν «Σπαρτιάτες» όλου του κόσμου που έχουν προηγουμένως σημειώσει την τριπλή επιτυχία (Trifecta) τερματίζοντας σε έναν αγώνα Sprint, έναν Super και έναν Beast, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος.
 

Ναι αλλά, είναι για όλους;

Είναι τέτοια η φύση των αθλημάτων που πραγματικά μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Προσφέρει προκλήσεις για όλα τα επίπεδα εκγύμνασης, καθώς περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες, παρέχοντας τη δυνατότητα σε αρχάριους αλλά και σε πιο προχωρημένους δρομείς, να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε νέους αγώνες σε όλο τον κόσμο. Μην το φοβηθείς.
 

Εμένα μου ταιριάζει;

Είσαι έτοιμος να ιδρώσεις για να ξεπεράσεις τα όριά σου; Ο Reebok Spartan Race είναι ένας αγώνας για τους γενναίους. Γι’ αυτούς που δεν το βάζουν κάτω. Όσοι συμμετέχουν είναι ασυμβίβαστοι, θέλουν να μην μένουν στάσιμοι, αλλά να εξελίσσονται διαρκώς. Η αποτυχία τους πεισμώνει και τους κάνει να αγωνίζονται για να πετύχουν περισσότερα. Και ποιος ξέρει; Η κατάκτηση των αρχικών στόχων μπορεί να σε εμπνεύσει ώστε να θέσεις νέους στόχους που δεν είχες φανταστεί. Το θέμα είναι… αντέχεις την πρόκληση;
 

Και από εξοπλισμό;

Η στήριξη του Reebok Spartan Race και η δημιουργία της ειδικής σειράς Reebok Spartan Race προϊόντων είναι η απόδειξη πώς η Reebok παραμένει πιστή στο όραμά της να προσφέρει σε όλους τους αθλητές τα προϊόντα και την έμπνευση προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητές τους. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια και ρούχα που είναι ταυτόχρονα ελαφριά και ανθεκτικά, για έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι στη μάχη. Μην το καθυστερείς άλλο, εφοδιάσου τώρα με τον Reebok Spartan Race εξοπλισμό και ξεκίνα τις προπονήσεις!
 

Είσαι έτοιμος να δηλώσεις συμμετοχή;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και για να δηλώσεις συμμετοχή, πήγαινε εδώ!
 

 

Fun facts!

  • Από χορευτές μέχρι αρσιβαρίστες και από παλαιστές μέχρι δρομείς, η Reebok στηρίζει όλους τους αθλητές ανεξάρτητα από το άθλημα που αγαπούν. Φροντίζει πάντα, μετά από έρευνα και πολλαπλά τεστ, να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα καλύπτει τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλήματος.
  • Η Reebok έγινε χορηγός των αγώνων Spartan Race το 2013 βρίσκοντας στους αγώνες αυτούς την ιδανική έκφραση της αποστολής της που δεν είναι άλλη από το να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γυμνάζονται και να γίνονται διαρκώς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
  • Ο πρώτος αγώνας Spartan Race έγινε στο Vermont των ΗΠΑ με μόλις 500 συμμετέχοντες. Τώρα οι αγώνες Spartan Race γίνονται σε όλο τον κόσμο με τη συμμετοχή χιλιάδων «Σπαρτιατών».
  • Ένας μέσος «Σπαρτιάτης» αγωνίζεται σε περίπου τρεις αγώνες το χρόνο ενώ όνειρο όλων είναι να κερδίσουν το αγώνισμα Beast.
  • Ο τρόπος ζωής των «Σπαρτιατών» βασίζεται στις αρχές των αρχαίων Σπαρτιατών που τρέφονταν απλά, εκπαιδεύονταν σκληρά και ήταν απόλυτα αφοσιωμένοι στο χτίσιμο της αντοχής.

 

Bonus: Προπονήσου σαν Σπαρτιάτης!

Κανένας στρατιώτης δεν πηγαίνει μόνος του στη μάχη. Εδώ θα βρεις συμβουλές για τις προπονήσεις σου από κορυφαίους προπονητές.

 

Εσύ πώς προετοιμάζεσαι για το Spartan Race; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!