Οι πιο σημαντικές στιγμές του 2ου burst μας έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

xchallengelogo

 

Ο Οκτώβριος του 2016 ήταν ένας μήνας γεμάτος ένταση και προκλήσεις για όσους είναι παθιασμένοι με την άσκηση. Η 2η σεζόν του Reebok Xchallenge, μέσα από 3 δυναμικά workouts – Dance event, Les Mills και Running event – που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Κρήτη, «ζόρισε» πνευματικά και σωματικά όσους είπαν «ναι» στην πρόκληση, ωθώντας τους να υπερβούν τα όριά τους.

Και στα τρία events, οι συμμετέχοντες «δούλεψαν στα κόκκινα», γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων trainers.

Τα τρία προγράμματα της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016, μαζί με τα τέσσερα που είχαν προηγηθεί τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016, υπενθύμισαν σε όλους τη μεγάλη σημασία που έχει η άσκηση στη ζωή μας.

Με 7 workouts, 20 trainers και περισσότερους από 590 συμμετέχοντες (!), το Reebok Xchallenge 2016 απέδειξε ότι η σωματική άσκηση δυναμώνει τους μυς αλλά και την ψυχή μας: Μας γεμίζει με υγεία και ευεξία, αλλά και με υπομονή, θάρρος, πείσμα, χαρά και ισορροπία. Μας βοηθά, τελικά, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Να, μερικά στιγμιότυπα που το αποδεικνύουν:
 

1.

Μουσική και παλμοί στα ύψη: Οι trainers Gio Pap και Παναγιώτης Κατσαούνο δίνουν τον τόνο και το κέντρο της Αθήνας πάλλεται στους ρυθμούς ενός ανεπανάληπτου Dance Event!

5D4A6398_ok_50
 

2.

Αναψοκοκκινισμένα, ιδρωμένα, χαμογελαστά πρόσωπα, που δεν το έβαλαν στιγμή κάτω, παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα των ασκήσεων.

5D4A7161_ok_50
 

3.

Άλσος Περιστερίου: Αφήσαμε πίσω μας την comfort zone μας – με το πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων Les Mills

5D4A5307_OK_50
 

4.

Πετάει η ομάδα των Les Mills! Μας απογείωσε και εμάς!

5D4A5094_OK_50
 

5.

Δρομείς όλων των ηλικιών, κάτω από τον καυτό ήλιο του Ηρακλείου Κρήτης δοκιμάζουν τα όρια τους και βιώνουν τη χαρά του τρεξίματος με την καθοδήγηση του μαραθωνοδρόμου Νίκου Πολιά, σε μια διαδρομή προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθένα!

5D4A5108_OK_30
 

6.

Μερικές διατάσεις για το τέλος, για να μας μείνει μόνο η γλύκα του τερματισμού – σε όποια θέση και αν πατήσαμε τη γραμμή του.

5D4A5406_OK_30
 
 

Take the Challenge

#BeMoreHuman