Επτά ατάκες που δεν πρέπει να πεις αν βγεις ραντεβού με μια fit γυναίκα

 

 
Οι βιτρίνες των μαγαζιών είναι γεμάτες καρδιές και αμέτρητα λούτρινα αρκουδάκια!

Για τα ζευγάρια, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει δείπνο στο φως των κεριών, λουλούδια και ρομαντικές κάρτες. Οι singles, από την άλλη μεριά, έχουν τη μέρα αυτή ως υπενθύμιση για να αρχίσουν να βγαίνουν ραντεβού.

Πριν, όμως, στείλεις εκείνο το φαινομενικά αυθόρμητο, αλλά τόσο καλά προσχεδιασμένο, μήνυμα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Μία ενημέρωση στους single άνδρες εκεί έξω: οι γυναίκες γυμνάζονται.

Πάνω από 10 εκατομμύρια #fitgirls στο Instagram είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι γυμνασμένες γυναίκες ήρθαν για να μείνουν. Σηκώνουν βάρη, σκαρφαλώνουν σκοινιά και έχουν ατσάλινες γροθιές. Ξεκινούν την ημέρα τους νωρίς το πρωί, δεν ξενυχτούν και δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα των τροφών που καταναλώνουν. Επίσης, είναι μυώδεις και πραγματικά περήφανες για αυτό.

Η Katrin Davidsdottir έχει κερδίσει τον τίτλο της “Fittest Woman on Earth” δύο φορές και είναι single.

Η Katrin παραδέχεται ότι έχει πάει και αυτή σε «κακά» ραντεβού. Αναφέρει ότι, ο κύριος λόγος που ένα ραντεβού μπορεί να μετατραπεί από ενδιαφέρον σε αμήχανο, είναι σχόλια που αφορούν στο σώμα της ή υποθέσεις για την προσωπικότητά της που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην εικόνα της.

«Εμείς, οι γυναίκες, που γυμναζόμαστε δεν μπορούμε πάντα να πάμε για ποτό ή να φάμε γλυκό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν βγαίνουμε από το σπίτι», λέει η Katrin και προσθέτει ότι πολλοί άνδρες δεν έχουν ιδέα τι έξοδο να προτείνουν σε μια γυναίκα που δεν θέλει να ξενυχτίσει σε κάποιο bar. «Υπάρχουν τόσες επιλογές: ταινία στο σινεμά, βόλτα στην πόλη, ραντεβού στο γυμναστήριο», μας λέει γελώντας.

Πέρα όμως από την τοποθεσία του ραντεβού, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα κάνουν μια δυναμική, fit γυναίκα να μη διασκεδάσει.

«Είναι τόσα πράγματα που οι άνδρες λένε χωρίς να πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν αμηχανία, ειδικά σε ένα ραντεβού», αναφέρει η Davidsdottir. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, μας αναλύει, στο παραπάνω video, τα επτά πράγματα που δεν θέλουν να ακούν στα ραντεβού τους οι γυναίκες που γυμνάζονται.

 

Κορίτσια, έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε στη λίστα; Πείτε μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!