Αποκλειστικό: Συζήτηση με 3 γενιές αθλητριών του CrossFit

 

 
Μία από τις πιο ξεχωριστές πτυχές της CrossFit κοινότητας είναι ότι μαζεύει ανθρώπους όλων των ηλικιών, και τα Reebok CrossFit Games είναι το τέλειο παράδειγμα.

Για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, σίγουρα τα παρακολούθησες ή διάβασες για αυτά ή απλά το CrossFit είναι κάτι που σε εξιτάρει και σκέφτεσαι μέσα στο 2019 να ξεκινήσεις ή ακόμα και να ασχοληθείς πιο σοβαρά… Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι μπορείς να το ‘πιάσεις’ από σχεδόν οποιαδήποτε ηλικία! Να φανταστείς, οι πιο μικροί σε ηλικία στα CrossFit Games είναι μόλις 14 χρονών και οι πιο μεγάλοι πάνω από 60.

Για να μπεις λίγο καλύτερα στη νοοτροπία του αθλήματος & το mindset του αθλητή, μιλήσαμε με τρεις γυναίκες, από τρεις διαφορετικές γενιές, οι οποίες αγωνιστήκαν φέτος για να γίνουν οι Fittest on Earth!

Στα 17 της χρόνια, η Haley Adams αγωνίστηκε για τρίτη και τελευταία χρονιά στην κατηγορία Teens. Στην παρέα της Haley είναι η Chyna Cho η οποία έχει προκριθεί στα CrossFit Games 4 φορές και η Julie Ackermann, αθλήτρια στο Masters Division & περήφανη μαμά τριών παιδιών.

Μπορεί η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους να είναι μεγάλη (η Ackermann έχει μία κόρη στην ηλικία της Adams!), αλλά τα οφέλη που έχουν αποκομίσει και οι τρεις από το CrossFit είναι συγκλονιστικά…

Η Haley, η Chyna και η Julie αναφέρουν πως το CrossFit έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και τις βοήθησε να χτίσουν την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την εικόνα του σώματός τους.

Δες το video και όλη τη συζήτηση των τριών αθλητριών και get ready to go strong!