Μια σταρ της pop από την Κορέα είναι απροσδόκητα Classic

 

 
H Somi είναι διάσημη τραγουδίστρια της K-pop, δηλαδή της Κορεάτικης pop μουσικής. Γεμάτη θετική ενέργεια, κάνει με πάθος τα πάντα!

Πέρα από την αγάπη της για τη μουσική, η Somi έχει μια σειρά από πολλά και διαφορετικά ταλέντα. Είναι περήφανη γιατί δεν αφήνει της προσδοκίες των άλλων να την καθορίσουν.

Μόλις 16 ετών, ξέρει καλά ότι είναι αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που την ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Μέρος της “Always Classic” καμπάνιας της Reebok, χάρη στο πάθος και την αυτοπεποίθησή της αναδεικνύει μοναδικά τα Reebok Club C FVS.

Η “Always Classic” καμπάνια συγκεντρώνει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, καλλιτεχνών και influencers που είναι απλά ο εαυτός τους σε ό,τι και αν κάνουν. Ξεχωριστή θέση στην καμπάνια έχουν κλασικά παπούτσια όπως τα Club C FVS, ιδανικά για τους τολμηρούς, για αυτούς που ξεπερνούν όρια και δεν προσδιορίζονται από ταμπέλες.
 

 
Τα Club C έκαναν την εμφάνισή τους το 1985 με σκοπό να γίνουν το απαραίτητο εφόδιο κάθε θρύλου του τένις, σε κάθε αγώνα. Το στιλ του τερέν σταδιακά κατέκτησε τους δρόμους, μετατρέποντας αυτόματα τα Club C σε classic. Ακριβώς όπως η Somi, τα Club C ξεπέρασαν τις προσδοκίες και έγιναν iconic παπούτσια του σύγχρονου στιλ.

Όλοι είμαστε Classic αλλά ο καθένας από εμάς το εκφράζει διαφορετικά. Και τί ακριβώς σημαίνει Classic για τη Somi; «Είναι συναίσθημα, είναι αυτό που είμαι» μας λέει.
 

 
Η Somi δεν είναι αυτό φαίνεται. Το νεανικό Κ-Pop στιλ της μπορεί να οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα αλλά θα εκπλαγείς αν ανακαλύψεις περισσότερα για αυτήν. Ξεπερνά τα όρια και αναζητά καινούριες προκλήσεις σε διαφορετικά projects και δραστηριότητες. Με τον ίδιο τρόπο τα Club C FVS ξεπερνούν τα όρια της classic εικόνας τους.

«Έχω πολλές ιδιαίτερες ασχολίες. Μου αρέσει να φτιάχνω δερμάτινες τσάντες και κοσμήματα ενώ έχω μαύρη ζώνη στο taekwondo. Οι γονείς μου, μου έδωσαν πολλά ερεθίσματα» αναφέρει.
 

 
Συνδυάζοντας ιδιαίτερα αξεσουάρ με τα Club C FVS, το street στιλ της Somi είναι μοναδικό καθώς εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από τις χειροποίητες δικές της δημιουργίες.

Και μην ξεγελαστείτε από τη μικρή της ηλικία. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από δημιουργική ωριμότητα. Κανείς δεν γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις της· έτσι ακριβώς όπως θέλει η ίδια.

«Νομίζω ότι είμαι ένα απροσδόκητο Classic κορίτσι» λέει η Somi.

 

Τι σημαίνει «κλασικό» για εσένα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!