Τι να κάνεις με τις κάλτσες που πήρες ως δώρο φέτος τα Χριστούγεννα

Πράγματι, οι κάλτσες δεν είναι το πιο αγαπημένο δώρο που μπορεί να «ξετύλιξες» αυτά τα Χριστούγεννα. Όμως, όσο σίγουρο είναι ότι στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου υπήρχαν πολλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες (ναι, σε εσένα μιλάμε!), τόσο σίγουρο είναι ότι κάποιος σου έκανε δώρο κάλτσες και αυτόν τον Δεκέμβρη!

Γι’ αυτό το λόγο καλέσαμε την Akshita Garud, την δική μας εμπειρογνώμονα καλτσών της Reebok για να «ξεδιπλώσει» (χα!) αυτή την εορταστική παράδοση.

«Οι κάλτσες φοριούνται όλο τον χρόνο και μπορούν να δώσουν στα παπούτσια σου επιπλέον χαρακτήρα, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, αποκαλύπτοντας διακριτικά την προσωπικότητά σου. Όλα έχουν να κάνουν με το στυλ που ξεχωρίζει», τονίζει.
 

 
Όμως το ερώτημα εξακολουθεί να υφίσταται, γιατί πολλοί δυσανασχετούν όταν παίρνουν ως δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες;

«Οι κάλτσες θεωρούνται ένα πολύ μικρό, συμπληρωματικό αξεσουάρ και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως θα είναι “κρυμμένο” και δεν θα φαίνεται όταν φορούν τα ρούχα τους», εξηγεί.

Η αντίληψη που επικρατούσε παλιά και ήθελε τις κάλτσες «κρυμμένες» απέχει πολύ από τις σημερινές τάσεις. Οι κάλτσες έχουν γίνει ένα ακόμη μέσο για να πειραματιστείς με το προσωπικό σου στυλ.
 

 
«Εκτός του ότι είναι ένα αξεσουάρ που προσθέτει στυλ, οι κάλτσες έχουν αγαπηθεί από όλους όσους γυμνάζονται γιατί βελτιώνουν την απόδοση με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως η συμπίεση, η στήριξη της κνήμης και η στήριξη κατά τη διάρκεια της άρσης βαρών».

«Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω δει με το πέρασμα του χρόνου είναι ότι οι κάλτσες είναι πλέον σημαντικό στοιχείο για την ολοκλήρωση ενός outfit, κάτι που δεν υπήρχε παλαιότερα», επισημαίνει η Garud.
 

 
«Σήμερα, αν τα παπούτσια σου δεν ταιριάζουν με εξίσου cool κάλτσες, τότε φαίνεται πως κάτι λείπει ή είναι ημιτελές. Όπως το βούτυρο και το ψωμί, έτσι και οι κάλτσες με τα παπούτσια έχουν γίνει το ζευγάρι που αλληλοσυμπληρώνεται».

«Οι κάλτσες με prints είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη στιγμή», προσθέτει.

Αν σκέφτεσαι να πάρεις ένα ζευγάρι ως δώρο σε φίλους ή στην οικογένειά σου, βεβαιώσου ότι θα βρεις κάλτσες με στυλ που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα του καθενός.
 

 
Ακόμη δεν είσαι σίγουρος τι να κάνεις με το ζευγάρι που πήρες; Δες το σχεδιάγραμμα που ετοιμάσαμε με τη βοήθεια της Garud και βρες τον καλύτερο τρόπο να αξιοποιήσεις το δώρο σου!
 

 

Πώς θα ταιριάξεις τις κάλτσες που πήρες ως δώρο αυτά τα Χριστούγεννα; Πες μας κάνοντάς μας tag στο Facebook (@Reebok) και στο instagram (@reebokgreece)!