Φόρτωση Εκδηλώσεις
Supported by: Βρες την επίσημη συλλογή Reebok στο e-shop του Cosmos Sport καθώς και στα καταστήματα εδώ !

Q&A

Οι δηλώσεις για να συμμετέχεις σε κάθε δραστηριότητα του Reebok XChallenge γίνονται ηλεκτρονικά και στο σημείο της δραστηριότητας. Χρειάζεται δήλωση συμμετοχής εκ μέρους σου πριν από κάθε δραστηριότητα του Reebok XChallenge. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και μια ημέρα πριν την έναρξη της κάθε δραστηριότητας του Reebok XChallenge.

Πρέπει να έχεις την ειδική έγγραφη συγκατάθεση των ασκούντων την γονική σου μέριμνα, την οποία μπορείς να βρεις εδώ. Τα Xchallenges στα οποία μπορείς να συμμετέχεις είναι του Running, Dance και Les Mills. Μην ξεχάσεις να τη φέρεις μαζί σου πριν την εκκίνηση για να μπορέσεις να συμμετέχεις στο XChallenge!

Running: Δεν είναι απαραίτητο να έχεις εμπειρία.

Dance: Θα ήταν καλό να υπάρχει μια εμπειρία στο dance aerobic.

Les Mills: Eίναι ανοιχτό για όλους όσους είναι πρόθυμοι να δοκιμαστούν και να ανταπεξέλθουν στη πρόκληση αυτή. Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι από απλά καθημερινά άτομα απο οποιαδήποτε εργασία έως και αθλούμενους που γυμνάζονται χρόνια και θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Running: Χρειάζεται μόνο μια πετσέτα.

Dance: Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός.

Les Mills: Χρειάζεται μόνο μια πετσέτα.

Στα Xchallenges θα μπορέσεις να βρεις μπάρες δημητριακών Nestle FITNESS και νερά ΚΟΡΠΗ.

Μπορείς να μπεις για να βρεις όλες τις πληροφορίες εδώ.

Με τη συμμετοχή σου στο Xchallenge αποκτάς αυτόματα την δυνατότητα για Reebok αγορές σε προνομιακές τιμές στα Cosmos Sport.